Πώς λειτουργεί;

Ως χρήστης μπορείς να ανακαλύψεις, να συγκρίνεις και να αγοράσεις το προϊόν ή την προσφορά που θέλεις απο οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα σε όλη την Ελλάδα. Εάν θέλεις να βρείς κοντινά καταστήματα, επιλέγεις το φίλτρο "με την τοποθεσία μου" που βρίσκεται κάτω απο τη μπάρα αναζήτησης και βλέπεις σε κάθε αναζήτηση σου σχετικά προϊόντα από καταστήματα που υπάρχουν κοντά σου.

Εάν επιλέξεις το φίλτρο "συγκεκριμένη τοποθεσία", πληκτρολογείς την τοποθεσία που θέλεις και βλέπεις σχετικά προϊόντα από καταστήματα στην τοποθεσία εκείνη. Εάν δεν επιλέξεις κανένα φίλτρο, είναι ήδη προεπιλεγμένο το φίλτρο "χωρίς τοποθεσία" και ψάχνουμε σε κάθε αναζήτηση σου για το προϊόν που θέλεις σε φυσικά καταστήματα απ' όλη την ελλάδα. Ως ελάχιστο βιώσιμο προϊόν επιλέξαμε την κατηγορία των υποδημάτων. Πολύ σύντομα όμως θα είμαστε σε θέση να σου παρέχουμε την πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και κατηγοριών για μια συναρπαστική εμπειρία αγορών.


Ως επιχείρηση σου δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσεις εντελώς δωρεάν και απλά το δικό σου κατάστημα μέσα στην πλατφόρμα σε μόλις λίγα λεπτά και να μπεις έτσι δυναμικά στο χώρο του διαδικτύου. Με αυτό τον τρόπο έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις κατακόρυφα το τζίρο του καταστήματος σου, προβάλλοντας και πουλώντας πανελλαδικά τα προϊόντα σου.


Με όλα τα δεδομένα που μαζεύει η easyfinder δίνει την ευκαιρία πλέον για πρώτη φορά να σχεδιάζεις εύστοχες και εξατομικευμένες προωθητικές ενέργειες, κάνοντας έτσι τις αγορές των πελατών σου μια εύκολη και συναρπαστική εμπειρία. Με αυτόν τον τρόπο θα προσαρμοστείς πλήρως σε μία omni-channel εποχή αγορών που έρχεται.