Δημιουργήστε το δικό σας easyfinder-store

 

 

 

Αυξήστε κατακόρυφα τον τζίρο του καταστήματός σας μέσα από την easyfinder.

Με την easyfinder έχετε πλέον τη δυνατότητα να ψηφιοποιήσετε το κατάστημά σας, να ενισχύσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία και να επικοινωνήσετε άμεσα με το δυναμικό κοινό του διαδικτύου, χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Η συμμετοχή σας στην πλατφόρμα είναι εντελώς δωρεάν.

Επωφεληθείτε τώρα από τις υπηρεσίες μας.

Πώς λειτουργεί;

  1. Κάνετε δωρεάν εγγραφή και δημιουργείτε το δικό σας easyfinder-store (είτε έχετε ήδη e-shop, είτε όχι) μέσα στην πλατφόρμα. Από εκεί προβάλλετε και πουλάτε διαδικτυακά τα προϊόντα σας, όπως επίσης διαχειρίζεστε και τις παραγγελίες σας.
  2. Εμείς εντοπίζουμε για εσάς τους πελάτες που αναζητούν στο διαδίκτυο το προϊόν που πουλάτε και τους οδηγούμε στο κατάστημά σας για να το δοκιμάσουν και να το αγοράσουν από εκεί.

 

Τα οφέλη

  1. Αποκτάτε ισχυρή διαδικτυακή παρουσία χωρίς να ξοδέψετε χρήματα σε καμπάνιες μάρκετινγκ, διότι αυτό το κάνουμε εμείς για εσάς.
  2. Σας δίνουμε νέους πελάτες από το δυναμικό κοινό του διαδικτύου, χωρίς κανένα απολύτως κόστος
  3. Σας παρέχουμε δεδομένα που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που σας επιτρέπει, για πρώτη φορά στον offline κόσμο, να προσωποποιήσετε και να κάνετε πιο αποτελεσματική την επαφή σας με τους πελάτες (π.χ. στοχευμένες προσφορές)

 

Η διαδικασία

 

Κάνετε δωρεάν εγγραφή συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία

Δημιουργείτε το δικό σας easyfinder-store. Είτε έχετε ήδη δικό σας e-shop είτε όχι, η δημιουργία καταστήματος είναι υποχρεωτική. Η προσθήκη των προϊόντων γίνεται με δύο τρόπους:

  • είτε χειροκίνητα,
  • είτε απευθείας με το ανέβασμα ενός αρχείου csv (αν δεν υπάρχει csv, θα χρειαστεί μια τροποποίηση την οποία μπορούμε να αναλάβουμε εμείς. Στείλτε μας το αρχείο σας στο info@easyfinder.gr, εφόσον τα έχετε ήδη κατηγοριοποιημένα

Αυτό ήταν!
Είστε πλέον έτοιμοι να πουλήσετε!
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Εγγραφείτε τώρα δωρεάν εδώ:

Register