Ποιοι είμαστε

 

 

Καλωσήρθες στην Easyfinder,

μια καινοτόμα ηλεκτρονική υπηρεσία (η 1η στην Ελλάδα) που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν ένα προϊόν (π.χ. παπούτσια) και να ανακαλύψουν σε ποια καταστήματα κοντά τους υπάρχει διαθέσιμο.

Μπορούν να δουν φωτογραφίες των προϊόντων, την απόσταση των καταστημάτων, αξιολογήσεις άλλων χρηστών, αν υπάρχει σε προσφορά και φυσικά να κάνουν σύγκριση τιμών πριν την αγορά. Έπειτα οι ίδιοι επιλέγουν αν θα το αγοράσουν ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα ή θα πάνε στο κατάστημα να το δοκιμάσουν και να το αγοράσουν εκεί.

Τα τελευταία χρόνια το διαδίκτυο έχει μπεί για τα καλά στη ζωή μας. Παρόλα αυτά το 92% του τζίρου των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου γίνεται ακόμη μέσω των φυσικών καταστημάτων τους. Αυτο συμβαίνει, διότι οι πελάτες πολύ συχνά κάνουν έρευνα διαδικτυακά και στη συνέχεια πηγαίνουν τυχαία σε φυσικά καταστήματα για να βρουν το προϊόν που θέλουν, να το δοκιμάσουν και έπειτα να το αγοράσουν. Το σκηνικό αυτό θα συνεχίσει να επικρατεί και ο λόγος είναι προφανής.

Ενώ λοιπον το διαδίκτυο παρέχει μεγάλη ευκολία στους χρήστες του, υπάρχουν πολλές κατηγορίες προϊόντων όπως τα ρούχα, τα παπούτσια, διάφορα προϊόντα για το σπίτι κλπ τα οποία οι πελάτες θέλουν να τα δουν, να τα πιάσουν και να τα δοκιμάσουν πριν τα αγοράσουν. Παρόλα αυτά υπάρχει ακόμη ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στον online με τον offline κόσμο των αγορών.

Αυτό το κενό εντοπίσαμε και εμείς και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια που ακούει στο όνομα easyfinder, προσφέροντας μια εξελιγμένη πλατφόρμα που παρέχει στους πελάτες νέες προοπτικές στις αγορές τους και στα φυσικά καταστήματα τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία με ελάχιστη προσπάθεια και μηδενικό κόστος.

Όραμα μας είναι να καθιερωθούμε ως το δημοφιλέστερο και πιο πρωτοποριακό site για πληροφορίες και αγορές προϊόντων από φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, με παρουσία σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο (BETA VERSION) έχοντας συνάψει συνεργασίες με καταστήματα υποδημάτων από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Δοκιμάστε την ιστοσελίδα μας και στείλτε μας τα σχόλια σας
εδώ.

Πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες πόλεις και κατηγορίες προϊόντων. Αν έχετε κάποιο κατάστημα και ενδιαφέρεστε για συνεργασία ή επιθυμείτε επικοινωνία για οποιαδήποτε άλλο λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.